Commit,
thuishaven voor de freerun community

Over ons

Commit is de thuishaven voor de freerun community. Bij Commit worden jongeren gezien en gemotiveerd hun talenten te ontdekken en ontwikkelen. Jezelf ‘’committen’’ betekent ergens volledig voor gaan zonder twijfel en erop vertrouwen dat je het kan. De term COMMIT wordt binnen de parkour en freerun scene gebruikt om elkaar te motiveren vlak voor een moeilijke sprong of run.

LESSEN

Commit biedt freerun lessen aan in Eindhoven, Helmond, Son en Breugel en Boxtel. In onze lessen leer je over meer over freerunning en leren onze getalenteerde en ervaren docenten je alle moves en tricks.

SEIZOENSoverzicht 2023-2024

blok 1

28 aug – 12 nov

BLOK 2

12 nov – 4 feb

Blok 3

5 feb – 21 apr

Blok 4

22 apr – 7 jul

WORKSHOPS

Onze ervaren docenten nemen de groep mee in de freerun wereld waar fysieke en mentale aspecten worden getraind. Naast de basis technieken zullen we grenzen verleggen en verschillende challenges aan gaan met de groep.

Feestjes

Een feestje vieren in Commit? Dat kan zeker!
In anderhalf uur krijgen jij en je vrienden de basis technieken aangeleerd van onze enthousiaste docenten. Daarnaast gaan we met spellen de zaal ontdekken.

aankomende evenementen

OWN THE SPOT 2024

Lees meer: OWN THE SPOT 2024

Lidmaatschap

Lessen volgen bij Commit kan in abonnementsvorm. Met een abonnement sluit je op een vast tijdstip aan bij de wekelijkse lessen. Na het volgen van een proefles kan er een abonnement gekozen worden om je lidmaatschap compleet te maken.