/ Over ons

Commit

COMMIT is dé plek voor de freerun community in Eindhoven en omgeving.
Sinds augustus 2018 vindt de community zijn thuisplek in de eerste locatie op Strijp S. Samen met onze ervaren docenten wordt er vanuit passie gewerkt aan de ontwikkeling van de sport en bieden wij een plek aan jongeren uit verschillende culturen en achtergronden.

Freerunning is een laagdrempelige en sociale sport waarbij het draait om ieder zijn eigen ontwikkeling. Dit is anders als de bekende traditionele sporten. Jongeren voelen zich hierdoor vaak thuis en op hun gemak. Commit zet zich vooral in op de community, elkaar ondersteunen binnen de sport.

In 2013 opgericht om in Eindhoven freerunning op de kaart te zetten. Jaarlijks organiseren we evenementen, zoals: Hop the block, Own the spot en geregeld activiteiten specifiek voor onze leden. Waar dan ook veel nationale als internationale freerunners op af komen.

Wordt lid bij Commit en doe mee aan exclusieve masterclasses en evenementen.

Daniella Driessen
Daniella Driessen
22/11/2022
Dochter van 9 jaar neemt deel aan de freerunlessen met veel plezier. Kundige leraar die goed met de kinderen omgaat. Actieve sportles! Met enige regelmaat kijklessen voor ouders/verzorgers
Silverman
Silverman
26/08/2022
Graag "tricking" halen uit de omschrijving van jullie website. Tricking wordt nog steeds gekoppeld aan Commit. Dankje!
Matthijs Keij
Matthijs Keij
23/12/2021
We had a kids birthday party here. Great instructors who know what they are doing and also speak the language of the kids. Example: "After the speedstep, only take two steps before the 'kick the moon' sideways to make it look more chill!" Also great to see some really experienced free-runners doing their training.
Dilian Devaux
Dilian Devaux
27/10/2021
Great people, skilled and a lot of knowledge. Never too old to join.